حل ارورلایسنس معتبر نمی باشد پکیج اندیکاتور اختصاصی icf market
پرسیده شده
1 سال پیش
ویرایش شده
1 سال پیش
بازدید
284
0
امکان مشاهده این محتوا مخصوص کاربرانی که در دوره ی ولوم تریدینگ پیشرفته شرکت کرده اند می باشد
دسته بندی:
پشتیبانی فنی دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای
۱۴۰۲/۱۲/۲۲
حسین زارع
3 پاسخ
0
امکان مشاهده این محتوا مخصوص کاربرانی که در دوره ی ولوم تریدینگ پیشرفته شرکت کرده اند می باشد
۱۴۰۲/۱۲/۲۲
پشتیبان
نظرات: 18
-
سلام در خواست لایسنس ارسال کردم ممنون از شما .بی زحمت اگه وقت شد لایسنس بریج هنوز ارسال نکردن زحمت اونم بکشید سپاس از شما
-
دوست عزیزم نیازی به تاکید از سمت حضرت عالی نیست به صورت منظم به درخواست ها رسیدگی میشه و ارسال میشه.
بریج نیز از سمت شما هیچ گونه درخواستی با ماشین کدهای جدید برای ما ارسال نشده است.
ضمنا لایسنس پکیج اندیکاتور اختصاصی هم برای شما ارسال شد. -
تشکر از شما قصد جسارت نداشتم ممنون از شما لایسنس بریج رو چکار باید بکنم اقا مهرشاد گفتن همه لایسنس ها ریست شده.
-
دوباره لایسنس رو طبق پی دی اف اجرا کردم باز میزنه لایسنس معتبر یافت نشد.نینجا رو پاک کردم بدون نصب نرم افزارهای جدید باز کردم مشکلی نداشت به محض جایگذاری لایسنس جدید و نصب پکیج نینجا قفل میشه میشه و میزنه لایسنس معتبر نمی باشد.درضمن در خواست جی ال بریج دوباره ارسال کردم ممنون از زحمات شما خسته نباشید
-
خواهش میکنم، منظور از ریست به این معناست که میتوانید مجدد در سایت درخواست بدید. ریست بیشتر برای لایسنس اسپات پلیر استفاده میشود اما پس از بررسی شما باید مجدد درخواست لایسنس را برای تمامی نرم افزار ها بدید.
منتظر لایسنس جی ال بریج بمانید.
در مورد لایسنس پکیج اختصاصی بهتر است که تمامی فایل های قبلی لایسنس را پاک بفرمایید.
لایسنس جدید را در یک فولدر جدید در ویندوز ذخیره کنید تا مشکل شما اگر به دلیل تشابه اسمی زیپ فایل لایسنس است برطرف گردد. -
درود بر شما طبق روشی که گفتید عمل کردم و درست شد
-
خدا رو شکر که توانستیم کمک حال شما باشیم.
-
درود و عرض ادب خسته نباشید من لایسنس نرم افزارهای جدید رو که می زنم روی اسپات پلیر ارور میده که دفعات مجاز لایسنس تمام شده احتمالش هست به خاطر تغییر سیستم باشه البته اینم بگم که لایسنس خود اندیکاتورها مشکلی نداره .
-
خدمتتون عرض کنم طبق قوانین و مقررات پکیج اختصاصی نیز صرفا یک بار امکان درخواست مجدد رایگان برای لایسنس اسپات پلیر دارید. بله نیاز به ریست مجدد لایسنس یا درخواست بار دوم دارید. حال می توانید الان درخواست خود را مطرح کنید یا موقعی که ویدیو ها در دسترس عموم قرار گرفت.
-
درود بر شما سال نومبارک اگه نیاز هست همین جا فقط بگم خب بی زحمت لایسنس رو دوباره ریست کنید اگرم باید از قسمت دیگه درخواست بدم لطفا راهنمایی کنید با تشکر
-
با عرض شاد باش سال نو و عید شما مبارک.
لایسنس ویدیوهای پکیج اختصاصی مجدد برای شما فعال شد.
اگر لایسنس دوره تخصصی ولوم تریدینگ مشکل دارید بفرمایید. -
البته لایسنس دوره ی قدیم ریست شد و کار میکنه ولی لایسنس پکیج جدید نه متاسفانه
-
الان نباید مشکلی باشه بررسی بفرمایید مجدد. ضمنا منتظر حضرت عالی هستیم برای وارد کردن ماشین کدها از فایل های جدید برای دریافت لایسنس بریج!
-
درود بر شما ممنون لایسنس اسپات پلیر درست شد تشکر .بریج هم چندبار فرستادم بازم در خواست رو ارسال کردم .بابت تاخیر ببخشید دیروز عصر سر کار بودم
-
بسیار عالی خواهش میکنم مشکلی نیست منتظر بمانید.
-
پاینده باشید
-
درود و وقت بخیر من بریج جدید رو نصب کردم و دوباره در خواست لایسنس دادم ممنون از راهنمایی تون در ضمن من ویندوز11 نصب کردم باید پ.شه win11رو نصب کنم؟
-
درود و عرض ادب و احترام لایسنس برای شما ارسال شد. تفاوتی نمی کند هر کدام را نصب کنید اوکی است.
اگر مشکلی بود طی ارسال تکیت اعلام بفرمایید.
1
۱۴۰۲/۱۲/۲۳
حسین زارع
نظرات: 0
نتیجهای یافت نشد.
0
۱۴۰۲/۱۲/۲۳
پشتیبان
نتیجهای یافت نشد.
پاسخ شما