آکادمی ICF مارکت
اولین مرکز آموزش ولوم تریدینگ در ایران

گام 1 : آموزش نینجاتریدر و ترند تریدینگ و ولوم پروفایل

3 امتیاز
3 پاسخ
1,548 بازدید
val and vah
salam va arz adab khedmate shomama ba tavajoh be khotot val/vah/pivot/vwap/ib trade anjam midim.baraye mesal gheymat az bala dare miyad ke barkhord kone be vah ama az vah rad mishe...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای علی نایینی (تنظیم نشده)
1 امتیاز
1 پاسخ
1,628 بازدید
فیلتر شدن نینجا
درودمن دقیقا طبق آموزش یوزر و پسورد داده  cqg را دریافت و وارد میکنم ولی با ارور my ninja trader continuum:faild to receive login massage response from secbut (logo failed)مواجه...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای فرزادکمالیان فرد (تنظیم نشده)
2 امتیاز
3 پاسخ
3,009 بازدید
کانکت نشدن در حالت ریتمیک
سلام بعد از اینکه ایمیل و پسورد در ریتمیک رو وارد کردم  در حالت ریتمیک می خوام کانکت بشم ارور زیر رو میده                                   
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای مهدی نجارزاده (تنظیم نشده)
2 امتیاز
1 پاسخ
1,751 بازدید
ملاک تست شدن خطوط Volume Profile
سلام،۱- ملاک تست شدن خطوط Volume Profile چیه؟ Shadow کندل یا Body  کندل؟ اگر Body است در چه تایم فریمی؟۲- مثلاً برای خطوط Volume Profile ماهیانه، استنباط من از ویدیوها این...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای مسلم جباری (تنظیم نشده)
1 امتیاز
5 پاسخ
1,865 بازدید
vwap ماهانه
سلام خسته نباشید لطفا راهنمایی بفرمایید که من چگونه vwap ماهانه رو به تمپلت h1 volp اضافه کنم چون ویدیوها زیاده گمش کردم اگر امکانش هست همینجا بفرمایید سپاس
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای محمدرضا خدادادی (تنظیم نشده)
1 امتیاز
1 پاسخ
1,711 بازدید
ib
سلام و عرض خسته نباشید به تیم محترم icf marketایا از ib میتوان  به تنهایی به عنوان یک ستاپ ورود به همراه تاییده فوت پرینت استفاده کرد؟ایا در طول روز...
1 امتیاز
2 پاسخ
2,164 بازدید
ترکیب Volume Trending و Volume Profile
سلام،اگر بر اساس اطلاعات تا انتهای درس ۸ و روش گفته شده برای ترکیب Volume Profile و Volume Trading بخواهیم تردید کنیم:۱- فقط بر اساس بالا میشه امید داشت که...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای مسلم جباری (تنظیم نشده)
3 امتیاز
1 پاسخ
5,737 بازدید
سطوح
سلام وقت بخیر/ما تا چند بار مجاز به استقاده از سطوحمون هستیمvah/val-pivot-hi-low-
0 امتیاز
2 پاسخ
1,490 بازدید
vah val
سلام وقتتون بخیر.سشن 24 ساعته نسبت به سشن امریکا و لندن ارجح تره؟چون گاهی اوقات قیمت بین مثلا vah -val دوتا سشن نوسان میکنه میخواستم بدونم کدوم مهمتره؟ 
0 امتیاز
2 پاسخ
1,878 بازدید
ATM strategy
سلامتوی قسمت تنظیمات برای  ATMبرای تریل شدن استاپ سوم، استاد فرمودن که مثلا تعریف میکنیم که اگه ی فاصله قیمت تا استاپ ، بیشتر از 60 تیک شد ، استاپ...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای محمدمهدی رخساری (تنظیم نشده)
2 امتیاز
1 پاسخ
4,835 بازدید
1440 دقیقه
با سلام برای سبک شدن و استفاده نکردن از تیک ریپلای چرا تنظیمات رو 1440 دقیقه میزاریم مگه مارکت 23 ساعت نیست؟23 ساعت معادل 1380 دقیقه هست
0 امتیاز
1 پاسخ
5,309 بازدید
محاسبه تیک به پیپ
سلام ایا ابزاز مناسبی برای محاسبه تیک در نینجا و تبدیل ان به پیپ در فارکس هست؟ اگر هست معرفی بفرمایید اگر نیست ایا امکان داره همین اعداد رو در...
0 امتیاز
1 پاسخ
5,568 بازدید
فایل نینجا
سلامتو دروس اموزشی اقای شعبانی فایل نینجا رو درحالی دانلود ونصب  میکنه که ایکون دانلود براشون فعاله.درحالی که برای ما فعال نیست .و وقتی که حتی از بخش نرم افزارها...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای مهرداد آقازاده (تنظیم نشده)
2 امتیاز
1 پاسخ
5,792 بازدید
کدام روند را مبنا قرار دهیم؟
سلام وقت بخیرتوضیح اینکه درمنطقه 1 ترند ما نزولی هست و تاییدیه رو گرفیم اما در منطقه 2 جهت ترند عوض شده اما بصورت مفروض هست و در ادامه و...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای مسعود محمدی (تنظیم نشده)
1 امتیاز
1 پاسخ
5,332 بازدید
اندیکاتور زیگزاگ
با سلام اندیکاتور زیگزاگ که من استفاده میکنم بسیار کمک میکنه برای تعیین بهترین نقاط P2 P3 که البته بهتره در تایم بالا با تنظیم20و30 و درتایم پایین زیر 10...
0 امتیاز
3 پاسخ
4,864 بازدید
تنظیمات در تایم فریم ها
سلامتایم فریم دیلی <ولیوم پروفایل ماهانه و دیلیتایم فریم یک ساعت<ولیم پروفایل هفتگیتایم پنج دقیقه<ولیوم پنج دقیقهاین ها درست است؟چون چندبار ویدیو دیدم این بخش درست متوجه نشدم
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای سهیل مبرهن نیا (تنظیم نشده)
1 امتیاز
1 پاسخ
5,697 بازدید
تمپلیت order flow
سلام و وقت بخیر خدمت اساتید محترم میخواستم بدونم قسمت صورتی رنگ که داخل تمپلیت مشخص کردم چی هست و کاربرد ان چی هست و با رسیدن قیمت به ان...
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای اصغر جاماسب (تنظیم نشده)
3 امتیاز
1 پاسخ
5,459 بازدید
ورود با کندل همر
سلامتصور کنیم در نقاطی که روی تصویر تایین کردم میخواهم ورود کنم و فرض بر این میگیرم که کندل ما هم همر است ایا قبل از این مومنت و کارکشن...
2 امتیاز
1 پاسخ
5,075 بازدید
تفاوت قیمت در نینجا نسبت به متا
سلاممن رولاور هم انجام دادم اما بین نینجا و متاتریدر تفاوت قیمت زیادی وجود دارد
1 امتیاز
2 پاسخ
5,769 بازدید
اتصال R TRADER
با سلام من مشکل اتصال دارم حتی ریست میکنم موفق میزنه ولی اتصال انجام نمیشه دیتای جدید گرفتم باز همین مشکل هست
دوره ی ولوم تریدینگ حرفه ای محسن نظری (تنظیم نشده)
سوالات مرتبط
ابراهیم نعمتی ۱۴۰۳/۹/۱۸
محمد آقایاری ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
غلامرضا قوشچی ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
مهدی مهدوی ۱۴۰۳/۱۱/۳
ابراهیم نعمتی ۱۴۰۳/۱۲/۳
زهراتوسلی فارفانی ۱۴۰۳/۱۲/۱۱
محمد علی فرزین ۱۴۰۴/۱/۱۸
محمد علی فرزین ۱۴۰۴/۱/۱۸
سید ساسان نقیبی ۱۴۰۴/۱/۲۷
محمدرضا امین آزادی ۱۴۰۴/۲/۱۶
ابراهیم اسماعیل نژاد ۱۴۰۴/۲/۲۱